Skrue

Med hver gestus tegner jeg gevindet på en skrue og skruen drejer, og jeg lever i dens hypnotiske metal, og som en møtrik spadserer jeg rundt om gevindet og skruen drejer, og fortabt i dens cylinder er der undertiden margin, hvor jeg besøger det som jeg elsker og skruen drejer, og jeg vender indskruet tilbage, skarp i denne ufærdige lyd og skruen drejer, og forceret roterer jeg mellem vægge og jeg roterer helt sindssygt og skruen drejer, og med kvalmende øjne holder jeg mig selv nede mellem propeller og skruen drejer og skruen fortsætter og alt smager af snegle, af sindssyge garnnøgler som en Michael Jackson der ikke kan nås og skruen drejer, og mellem denne uhelbredelige, alkoholiske revolution, mellem denne fastholden og min uhelbredelige løsrivelse, mens skruen drejer, bliver jeg bange for mig selv: at jeg selv skulle være skruetrækkeren.